Az arc végleges szőrtelenítése

Nem csak a férfiak esetén probléma az arczőrzet. A női bajusz kellemetlen, a nők nagy része alkalmazza a hagyományos szőrtelenítés valamelyik formáját az arcán. Minél sötétebb és vastagabb az apró szőr, annál nehezebb eltüntetni a sminkkel, vagy otthoni módszerekkel eltávolítani. A módszerek egyszerűek - kinek nincs otthon szemöldökcsipesze vagy hidrogén-peroxid erre a célra-, viszont hatástalanok. A női bajusz makacsul visszatér. De csak addig, amíg nem találkozik a lézerrel.

225000 Ft - 6 kezelés

Felezze meg árainkat és kérje 50%-os kuponját a mai nap végéig!

Az arc végleges szőrtelenítése - finoman és tartósan eltávolítja a szőrszálakat

A bőre érzékeny? Az arc lézeres szőrtelenítése fájdalommentes, még akkor is, ha finom bőre hajlamos az irritáció. Ez különösen igaz az ajkak körüli területre. Nem egyszerű a nagyon kicsi szőrt csipesszel eltávolítani. Gyorsabb a borotvapenge használata, amely sajnos stimulálja a szőrtüszőket. Ennek eredményeként az apró szőr megerősödhet, kiterjedhet a bőr nagyobb részeire. A gyantacsíkok használata az arc szőrének eltávolítására a legkevésbé kellemes mód. Az az égő érzés a gyantacsík letépése után!

Mi a közös, ha a szőrt csipesszel húzza ki, borotvapengével borotválkozik vagy gyantát használ? Mind nagyon alacsony hatékonyságúak. Az apró szőr előbb-utóbb visszatér. Az arc lézeres szőrtelenítése azonban véglegesen eltávolítja a szőrszálait. Hogyan lehetséges?A mai nap végéig felezze meg árainkat 50%-os kuponnal! Azonnal küldjük telefonjára a 3 hónapig felhasználható kuponját:

Kérje ma az árfelező 50%-os kupont! Azonnal küldjük telefonjára 3 hónapig felhasználható kuponját:

Ossza meg

arcszőrzet eltávolítás