A végleges szőrtelenítés fő versenytársai a viaszkezelések, az elektromos szőrtelenítés vagy az IPL eszközök. A végleges szőrtelenítés különbözik a fent említett versenyképes módszerektől az a tény, hogy a LightSheer DUET lézer alkalmazásával végzett kezelés hosszú távú hatásokat eredményez.

A gyantázás nagyon népszerű módszer, amelyet szinte az összes szépségszalonban kínálnak. Ennek azonban számos hátránya van, ideértve azt a tényt is, hogy maga az eljárás nagyon fájdalmas, és azt a kívánt eredmény elérése és fenntartása érdekében rendszeresen végre kell szőrtani. Ezenkívül bizonyos esetekben a viaszolás súlyos bőrirritációt okozhat és szőrszaporodást okozhat, ami viszont további bőrproblémákat okozhat . A viaszolás előnye az egykezeléses kezelés megfizethető ára. Hosszú távon (például 2 éves időszakra) azonban a költségek körülbelül 1000 fontot tesznek ki. Ez egy hosszabb ideig elköltött nagy összegű pénz (nem is beszélve a fájdalomról, amelyet minden látogatás során el kell szenvednie), de figyelembe véve a látogatások egyszeri jellegét, ez az ügyfelek számára gyakran nem jelentős. Az elektromos szőrtelenítő eszközzel történő szőrtelenítési módszer nagyon hasonló a viaszosítási módszerhez. Az elektromos szőrtelenítő eszköz húzza ki a szőrt, és meg kell jegyezni, hogy a bőr mindenkori sima megőrzésének szükségessége megköveteli az ilyen eszköz következetes használatát. Hasonlóan a viaszoláshoz, a szőrtelenítés ez a módja is fájdalmas, és hasonló kockázatot jelent a bőrirritáció kialakulása és a behaladó szőr problémái.

kobieta w łazience dotykająca swojej pachy

Az IPL egy olyan módszer , amelyet nagyon gyakran összekevernek a végleges szőrtelenítéssel. Semmi sem lehet távolabb az igazságtól! Az IPL NEM lézer , hanem egy szétszórt fénysugárral ellátott xenon lámpa , amely NEM szelektíven hat a célzott szőrra, hanem a környező bőrt célozza meg. Ennek eredményeként a kezelés hatékonysága csökken a fájdalom szintjének növekedésével és a bőrirritáció kialakulásának kockázatával a kezelés után! A kezelés költsége alacsonyabb a végleges szőrtelenítéshez képest - körülbelül 180 font körül mozog a teljes kezelés, amelyet 3 héten belül végeznek. 2 éves perspektíva esetén 2 160 fontot ad fel - ez az összeg azonban NEM GARANCIA az állandó szőrtelenítést . A szőr általában a kezelés befejezése után visszatér az eredeti állapotba.

A végleges szőrtelenítés jelenleg a szőrtelenítés egyik leghatékonyabb módszere . A kozmetikai Szalonban használt Medilight lézerek legújabb lézertechnológiája olyan r 810nm-es sugarat használ, amely szelektíven elpusztítja a szőrt , ezáltal lehetővé téve a szőr eltávolításának hosszú távú hatásait. Az ár magasabb a többi szőrtelenítési módszerhez képest; a kezelések egy sora garantálja a szép és sima bőr hatását anélkül, hogy pénzt kellene költenie eldobható borotvákhoz, viaszoláshoz vagy elektromos szőrtelenítő eszközökhöz . A teljes test kezelésének egy sorozata egy 2 éves időszakra kb. 1000 fontba kerül - ez ugyanannak a pénznek lenne a használata, ha a viasz módszer lenne!

Szeretne többet megtudni a London, Hun u. 4/a, Budapest, 1135 vagy Virág Benedek u. 19-21. Budapest, 1037 szőrtelenítéséről? Ellenőrizze helyünket!