Fenék végleges szőrtelenítése

Ha a finom apró szőrszálak helyett a fenekét vastag, jól látható szőrszálak borítják, ez elegendő ahhoz, hogy kellemetlenül érezze magát. A kérdés elsősorban a férfiakat érinti, bár a nők számára is okozhat problémát. Ilyen érzékeny és ugyanakkor nehezen hozzzáférhető terület esetén a legjobb megoldás a fenék végleges szőrtelenítése.

135000 Ft - 6 kezelés

Felezze meg árainkat és kérje 50%-os kuponját a mai nap végéig!

Fenék végleges szőrtelenítése

A fenék, azaz a hát alsó vége és a lábak felső vége közötti terület nehéz hely a hagyományos szőrtelenítés szempontjából. Ez elsősorban ennek a testrésznek a finom bőrére és formájára vezethető vissza. Ez az oka annak, hogy ebben az esetben mindenképpen a fájdalommentes és biztonságos végleges szőrtelenítést javasoljuk.

A fenék végleges szőrtelenítése biztosítja a legjobb hatást. Kezelésünk sima bőrt eredményez.

Fájdalommentes szőrtelenítési módszer

A tartós és hatékony szőrtelenítés nem okoz fájdalmat. A bőrön áthatoló lézernyaláb csak a szőrtüszőt károsítja anélkül, hogy a bőrét akár kis mértékben is irritálná. Ez az oka annak, hogy a módszer nem csak fájdalommentes, hanem biztonságos is.

Válassza a fenék végleges szőrtelenítését, hogy biztos legyen a tartós hatásban. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és egyeztessen!A mai nap végéig felezze meg árainkat 50%-os kuponnal! Azonnal küldjük telefonjára a 3 hónapig felhasználható kuponját:

Kérje ma az árfelező 50%-os kupont! Azonnal küldjük telefonjára 3 hónapig felhasználható kuponját:

Kedves !

Köszönjük jelentkezését, kollégánk hamarosan hívja Önt! Kérem tekintse meg a lézeres szőrtelenítéssel kapcsolatos gyakori kérdésekre adott válaszainkat.

Hamarosan hívjuk és várjuk szeretettel,

Skinspirit.hu csapata

Ossza meg

Fenék szőrtelenítése