> Teljes test végleges szőrtelenítése férfiaknak - 50%-os kedvezmény!

Férfi COMFORT bérlet

A férfiak gyakran küzdenek a túlzott szőr kérdésével, amely pl. A hason, a mellkason vagy a hátsó területen nő, és kellemetlenséget okoz, és kevésbé vonzóvá teszi őket. A végleges szőrtelenítés a férfiak COMFORTcsomagja formájában az optimális megoldás - Ez az ajánlat azoknak a férfiaknak szól, akik a kiválasztott 6 testrészből véglegesen eltávolítják az összes szőrt.

540000 Ft - 6 kezelés

Felezze meg árainkat és kérje 50%-os kuponját a mai nap végéig!

Kilenc hónapos csomag - 6 kezelés végleges szőrtelenítésre

A Male Comfort csomag , hasonlóan a Male Premium csomaghoz, elkészült, szem előtt tartva a férfiakat, akik a túlzott szőr eltávolítását akarják és hatékonyan eltávolítják. Ez magában foglalja a 6 végleges szőrtelenítés sorozatát

A végleges szőrtelenítés COMFORT csomagja azoknak a férfiaknak szól, akik eltávolítják a szőrt a hát, a nyak, a váll, a mellkas, a has és a hónalj területeiről . Ezek a szőrrel borított területek csökkenthetik a férfi önértékelést, ami lehet a helyzet, különösen a nyári szezonban.A mai nap végéig felezze meg árainkat 50%-os kuponnal! Azonnal küldjük telefonjára a 3 hónapig felhasználható kuponját:

Kérje ma az árfelező 50%-os kupont! Azonnal küldjük telefonjára 3 hónapig felhasználható kuponját:

Kedves !

Köszönjük jelentkezését, kollégánk hamarosan hívja Önt! Kérem tekintse meg a lézeres szőrtelenítéssel kapcsolatos gyakori kérdésekre adott válaszainkat.

Hamarosan hívjuk és várjuk szeretettel,

Skinspirit.hu csapata

fotó az ember elülső és hátsó mellkasáról egy kezelés
×WhatsApp