> Férfi SOFT bérlet - Küzdelem a túlzott szőr ellen!

Férfi SOFT bérlet

A nyakon, vállon vagy háton növekvő szőr kellemetlen érzést okozhat egy forró napon. Lehet, hogy elveszíti önértékelését. Ezeket a problémákat könnyen el lehet kerülni, ha végleges szőrtelenítést alkalmaznak Male SOFT csomag formájában. Ez a leghatékonyabb módszer a szőrtelenítésre, amely lehetővé teszi a sima bőr hosszú távú hatásának kihasználását.

390000 Ft - 6 kezelés

Felezze meg árainkat és kérje 50%-os kuponját a mai nap végéig!

6 szőrtelenítés kezelése

Ajánlatunk többféle csomagot tartalmaz, amelyek a test különböző részeinek kezelésére vonatkoznak. A Male SOFT csomag alapvető ajánlat - a szőrtelenítés a Comfort és a Premium csomagok átfogóbb, de mindegyik garantálja a jó eredményeket.

Miután úgy döntött, hogy a végleges szőrtelenítést használja, válasszon egy csomagot az ön igényei szerint. A SOFT verziót azoknak a férfiaknak tervezték, akik el akarják távolítani a szőrt olyan területektől, mint a hát, a nyak, a vállak és a hónalj. Ez egy 6 szőrtelenítési munkamenet sorozatát foglalja magában. Ez időt takaríthat meg, gondtalanul és kényelmesen érzi magát függetlenül attól, milyen ruhát visel.A mai nap végéig felezze meg árainkat 50%-os kuponnal! Azonnal küldjük telefonjára a 3 hónapig felhasználható kuponját:

Kérje ma az árfelező 50%-os kupont! Azonnal küldjük telefonjára 3 hónapig felhasználható kuponját:

Kedves !

Köszönjük jelentkezését, kollégánk hamarosan hívja Önt! Kérem tekintse meg a lézeres szőrtelenítéssel kapcsolatos gyakori kérdésekre adott válaszainkat.

Hamarosan hívjuk és várjuk szeretettel,

Skinspirit.hu csapata

fotó az ember elöl és hátul váll hátra egy kezelés
×WhatsApp