> Végleges szőrtelenítési PRÉMIUM csomag | Nagy elvárásokkal rendelkezők számára

Férfi PREMIUM

Tökéletesen sima bőr a vállán? Lehetséges - tudjon meg többet a Male Premium csomag használatának előnyeiről. Tudja meg, hogy mely területre vonatkozik ez az eljárás, és élvezze hosszú ideig a sima bőrt!

120000 Ft

Férfi prémium csomag - mi van benne?

Szeretne átfogó szőrtelenítési eljáráson menni? Kétségkívül megtalálja a férfiak prémium csomagját , amire tetszik. Mivel lehetővé teszi a szőr hatékony eltávolítását az egész test területéről - kezdve hátul, a nyakon és a vállakon át a lábszárig és a lábakig . A területtel kapcsolatos részleteket megbeszélheti a szakemberrel folytatott konzultáció során az eljárás megkezdése előtt.

úgy döntött, hogy a Férfi prémium csomagot választja? Nincs más tennivaló, mint megtalálni a megfelelő dátumot és megbeszélést tenni a közeli szépségszalonban. Foglalhat anélkül, hogy elhagyná a lakását - telefonon vagy online. Látogasson el a szépségszalonba, és helyszínen időpontot tegyen - ezzel egyidejűleg választ kaphat az eljárással kapcsolatos bármilyen kérdésére.

Ajánlatunk magában foglalja a végleges szőrtelenítés egyéb csomagjait, valamint külön munkameneteket az egyes testrészekre. Kétségkívül talál valamit, amely teljesíti az elvárásait.

fotó az ember elöl és hátul az egész test egy kezelés
×WhatsApp