> Teljes test végleges szőrtelenítése férfiaknak - 50%-os kedvezmény!

Férfi PREMIUM bérlet

Az erős, merev és sötét szőr a nyak, a mellkas vagy a váll területén sok férfi számára a leginkább bosszantó probléma a meleg napokon. Van hatékony megoldás a problémára - Végleges szőrtelenítési prémium csomag férfiaknak. A végleges szőrtelenítés biztosítja a legjobb hatást, ha a kezelést többször megismételik. Ezért a végleges szőrtelenítési programcsomag a legjobb megoldás.

720000 Ft - 6 kezelés

Felezze meg árainkat és kérje 50%-os kuponját a mai nap végéig!

Kilenc hónapos csomag - akár 6 kezelés

Azok a férfiak, akiket az anya természete áldott meg sötét és erős szőrrel, kénytelenek egyre gyakrabban alkalmazni a különféle szőrtelenítési módszereket annak érdekében, hogy elkerüljék az ing alól kikandikáló szőr látványát. Sajnos a hagyományos szőrtelenítési módszerek nem adják ugyanazt a hatást, mint a végleges szőrtelenítés - a végleges szőrtelenítő csomagok nemcsak szőrtelenítenek, hanem végleges megoldást kínálnak.

A férfiaknak szóló ajánlataink többek között olyan kezeléseket tartalmaznak, mint a soft és a Comfort csomagok - a szőrtelenítés a prémium változatban sokkal átfogóbb. Ezért ajánlott azoknak a férfiaknak, akik a teljes testükről kívánják a szőrzetet eltávolítani.A mai nap végéig felezze meg árainkat 50%-os kuponnal! Azonnal küldjük telefonjára a 3 hónapig felhasználható kuponját:

Kérje ma az árfelező 50%-os kupont! Azonnal küldjük telefonjára 3 hónapig felhasználható kuponját:

Kedves !

Köszönjük jelentkezését, kollégánk hamarosan hívja Önt! Kérem tekintse meg a lézeres szőrtelenítéssel kapcsolatos gyakori kérdésekre adott válaszainkat.

Hamarosan hívjuk és várjuk szeretettel,

Skinspirit.hu csapata

fotó az ember elülső és hátulról az egész test egyéves kezelés
×WhatsApp