Has végleges szőrtelenítése

Tökéletesen sima bőr a hasán, egyetlen szőrszál nélkül? Lehetséges - elegendő egy időpontot megbeszélni a hasi végleges szőrtelenítési kezelésre a szépségszalonunkban. Tudjon meg többet, hogyan lesz sima a bőre, és milyen hatást várhat el!

225000 Ft - 6 kezelés

Felezze meg árainkat és kérje 50%-os kuponját a mai nap végéig!

Hasi végleges szőrtelenítés - kinek?

A hasi végleges szőrtelenítés egy olyan eljárás, amelyet kifejezetten a férfiak számára fejlesztettek ki, akik szeretnének véglegesen megszabadulni a has területén lévő erős szőrszálaktól. Egyre gyakrabban kérik nők is ezt a kezelést - különösen hormonális rendellenességek esetén, például a terhesség után. Szépségszalonunkban ez a szolgáltatás magában foglalja a szőr eltávolítását a mellkas és a bikini közötti területről, a fehér vonallal együtt. Ha szeretné, hogy más testrésze is sima, szőrtelen legyen, akkor vegye igénybe bármelyik csomagun ajánlatunkat.

Miért érdemes a has végleges szőrtelenítését választani?

A szőr eltávolítása a hasról a hagyományos módszerekkel fájdalmas, és irritációt okozhat. Az eljárást gyakran meg kell ismételni, mivel a szőr ezen a területen nagyon gyorsan növekszik. Ha a has végleges szőrtelenítését választja, akkor véglegesen megszabadul kellemetlen szőrszálaktól.A mai nap végéig felezze meg árainkat 50%-os kuponnal! Azonnal küldjük telefonjára a 3 hónapig felhasználható kuponját:

Kérje ma az árfelező 50%-os kupont! Azonnal küldjük telefonjára 3 hónapig felhasználható kuponját:

Kedves !

Köszönjük jelentkezését, kollégánk hamarosan hívja Önt! Kérem tekintse meg a lézeres szőrtelenítéssel kapcsolatos gyakori kérdésekre adott válaszainkat.

Hamarosan hívjuk és várjuk szeretettel,

Skinspirit.hu csapata

Ossza meg

A has szőrtelenítése