> Hát végleges szőrtelenítés - 50%-os kedvezmény!

Hát végleges szőrtelenítése

A hát túl erős szőrének kérdése elsősorban a férfiakat érinti, azonban egyes nők is küzdenek ezzel a problémával. A végleges szőrtelenítés a legjobb módszer a háton található szőrszálak eltávolítására, nemtől függetlenül. A szőr lézerrel történő eltávolítása hosszú távú, nagyon alapos hatást eredményez, anélkül hogy fennállna annak veszélye, hogy a szőr erősebbé és vastagabbá váljon. Ezért is érdemes egyeztetni a szépségszalonban!

300000 Ft - 6 kezelés

Felezze meg árainkat és kérje 50%-os kuponját a mai nap végéig!

Hát végleges szőrtelenítése

Hagyományos módszerekkel nehéz eltávolítani a szőrt a hátról. Ezért a túlságosan szőrös területeken, a nyak hátuljától kezdve és a fenék felső részéig, a végleges szőrtelenítés adja a legjobb hatást.
A hát végleges szőrtelenítése biztosítja az optimális hatást. A hátad hosszú ideig tökéletesen sima és esztétikus lesz.

A hát végleges szőrtelenítés előnye annak hatékonysága. Az eljárás során alkalmazott fénysugár megsemmisíti a szőr szerkezetét. Ennek köszönhetően a szőr nem nő vissza, és a hát sima marad. Az emberi test szőre nem nő egyenletesen. Ezért a szőr teljes eltávolításához többször meg kell ismételni a kezelést meghatározott időn keresztül.A mai nap végéig felezze meg árainkat 50%-os kuponnal! Azonnal küldjük telefonjára a 3 hónapig felhasználható kuponját:

Kérje ma az árfelező 50%-os kupont! Azonnal küldjük telefonjára 3 hónapig felhasználható kuponját:

Kedves !

Köszönjük jelentkezését, kollégánk hamarosan hívja Önt! Kérem tekintse meg a lézeres szőrtelenítéssel kapcsolatos gyakori kérdésekre adott válaszainkat.

Hamarosan hívjuk és várjuk szeretettel,

Skinspirit.hu csapata

Megosztás

hátsó szőrtelenítés
×WhatsApp