Lábszárak végleges szőrtelenítése

A lábak az a terület, ahonnan a nemkívánatos szőrt leggyakrabban eltávolítják. Ezért nem meglepő, hogy a lábszárak végleges szőrtelenítése az egyik legnépszerűbb kezelési eljárás a szépségszalonunkban. Szeretné egyszer és mindenkorra megoldani az időigényes borotválkozás és a bosszantó bőrirritáció problémáját? Nézze meg az skinspirit.hu kínálatában a végleges szőrtelenítést a lábszárak területéről!

270000 Ft - 6 kezelés

Felezze meg árainkat és kérje 50%-os kuponját a mai nap végéig!

Lábszár végleges szőrtelenítése - nem csak nők számára

A lábakon végzett szőrtelenítés elsősorban a nyári időszakhoz kapcsolódik, amikor szeretnénk lábakat megmutató ruházatot viselni. Ami érdekes, nem csak a nők, akik szeretik a ruhákat vagy a rövidnadrágot - a választják a lábszárak szőrtelenítését, hanem egyre népszerűbbé válik a férfiak körében, akik ugyanúgy szeretnék élvezni a sima lábakat .

Szépségszalonunkban a lábszárak szőrtelenítése a térd alatti területről - a lábszárak elülső és hátsó részéről való szőrtelenítést jelenti.A mai nap végéig felezze meg árainkat 50%-os kuponnal! Azonnal küldjük telefonjára a 3 hónapig felhasználható kuponját:

Kérje ma az árfelező 50%-os kupont! Azonnal küldjük telefonjára 3 hónapig felhasználható kuponját:

Kedves !

Köszönjük jelentkezését, kollégánk hamarosan hívja Önt! Kérem tekintse meg a lézeres szőrtelenítéssel kapcsolatos gyakori kérdésekre adott válaszainkat.

Hamarosan hívjuk és várjuk szeretettel,

Skinspirit.hu csapata

Ossza meg

lábszárak szőrtelenítése