> Mellkas végleges szőrtelenítés - 50%-os kedvezmény!

Mellkas végleges szőrtelenítése

Az erős, sötét szőrt a mellkas területén sok ember gondnak tartja. Ha a hagyományos szőrtelenítési módszerek fájdalmas bőrirritációt okoznak, akkor jobb, ha kipróbálja a mellkas végleges szőrtelenítését. Tudjon meg többet, hogy megértse, hogyan történik!

240000 Ft - 6 kezelés

Felezze meg árainkat és kérje 50%-os kuponját a mai nap végéig!

Mellkasi szőrtelenítés

Nem kétséges, hogy a mellkas végleges szőrtelenítése elsősorban a férfiakat érinti, akik higiéniai és esztétikai okokból akarnak megszabadulni a nem kívánt szőrtől. Azonban a hormonális változásokkal küzdő nők is választhatják ezt a szolgáltatást. A hormonális egyensúlyfelborulása túlzott szőrnövekedést okozhat a test különböző részein. Ebben az esetben a többi testrész további kezelése is hasznos lehet - nézze meg teljes ajánlatunkat!

Fájdalommentes szőrtelenítés a mellkasról

Összekapcsolja a mellkasi végleges szőrtelenítést egy fájdalmas emlékkel? Valószínűleg rossz tapasztalata van a szőr elektromos eszközzel való eltávolításáról. A lézernél nincs fájdalom - enyhe csípést vagy hőhullámot érezhet. Természetesen minden a bőr egyedi tulajdonságaitól és a fájdalomtűrő képességtől függ.
Ki akarja próbálni a mellkas végleges szőrtelenítést ? Kérjen időpontot szépségszalonunkban - nézze meg a foglalható időpontokat még ma a skinspirit.hu-n!A mai nap végéig felezze meg árainkat 50%-os kuponnal! Azonnal küldjük telefonjára a 3 hónapig felhasználható kuponját:

Kérje ma az árfelező 50%-os kupont! Azonnal küldjük telefonjára 3 hónapig felhasználható kuponját:

Kedves !

Köszönjük jelentkezését, kollégánk hamarosan hívja Önt! Kérem tekintse meg a lézeres szőrtelenítéssel kapcsolatos gyakori kérdésekre adott válaszainkat.

Hamarosan hívjuk és várjuk szeretettel,

Skinspirit.hu csapata

mellkasi szőrtelenítés
×WhatsApp