> Végleges szőrtelenítés teljes test nőknek - 50%-os kupon!

Női COMFORT bérlet

Az egyik leggyakoribb kozmetikai kezelés, amelyet a nők naponta végeznek a hónalj, a lábszár vagy a bikini területéről borotvapengével vagy szőrtelenítőkrémmel. Sajnos az ilyen típusú módszerek rövid távú hatást fejtenek ki - ebben az esetben a végleges szőrtelenítés a megoldás. A Comfort csomag azon nők számára készült, akik szeretnék használni a lézert, és elfelejthetik a kellemetlen szőrt.

510000 Ft - 6 kezelés

Felezze meg árainkat és kérje 50%-os kuponját a mai nap végéig!

Női komfortcsomag a sima testhez

A szőrtelenítés szempontjából a Comfort csomag holisztikus megoldást kínál - ideértve a következő testrészeket: hónalj, bikini, teljes láb, . Ezeken a területeken történő szőrnövekedés gyakran kellemetlenséget okoz azoknál a nőknél, akik különféle módszerekkel próbálják eltávolítani a szőrt, és mindig nem képesek elérni a sima, ápolt és irritációmentes bőr hosszú távú hatását.

Szőrtelenítés esetén a fent felsorolt területeket tartalmazó csomag ideális megoldás azoknak a nőknek, akik el akarják kerülni a hasonló kellemetlenségeket, akik minden helyzetben gondoskodnak az esztétikus megjelenésről és értékelik a kényelmet. A szőrtelenítési kezeléseket addig ismételjük, amíg a szőr már nem nő vissza - leggyakrabban ez a hatás 6-8 kezelés után érhető el, de 6 kezelést kínálunk önnek kilenc hetes csomagban .

Nincs hatékonyabb módszer, mint a végleges szőrtelenítés. A nők kezelésére szolgáló csomagok a test alaposabb szőrtelenítésének módját jelentik, amely egyidejűleg garantálja a jó hangulatot és a csodálatos megjelenést. Próbálja ki szőrtelenítési kezeléseinket - a csomagok kedvező áron kínálnak végleges megoldást!A mai nap végéig felezze meg árainkat 50%-os kuponnal! Azonnal küldjük telefonjára a 3 hónapig felhasználható kuponját:

Kérje ma az árfelező 50%-os kupont! Azonnal küldjük telefonjára 3 hónapig felhasználható kuponját:

Kedves !

Köszönjük jelentkezését, kollégánk hamarosan hívja Önt! Kérem tekintse meg a lézeres szőrtelenítéssel kapcsolatos gyakori kérdésekre adott válaszainkat.

Hamarosan hívjuk és várjuk szeretettel,

Skinspirit.hu csapata

fotó a nő elülső és hátsó egész testének egy éves kezelésekről
×WhatsApp