> Női végleges szőrtelenítés bérlet - 50%-os kedvezmény!

Női SOFT bérlet

A hónalj és a bikini egyaránt a test különösen érzékeny területe, leggyakrabban ezeket a területeket szőrtelenítik a nők. A hagyományos szőrtelenítési módszerek azonban nem garantálják a kívánt hatást, és bőrirritációt okozhatnak. A női SOFT 2. csomag nagyszerű módja annak, hogy sikeresen eltávolítsuk a szőrt ezekről a területektől - a végleges szőrtelenítési csomagok költséghatékony megoldások, amelyek lehetővé teszik a bőr végleges kezelését.

180000 Ft - 6 kezelés

Felezze meg árainkat és kérje 50%-os kuponját a mai nap végéig!

Szőrtelenítés - kezelési csomagok

Miért érdemes több kezelési csomagot választani, az egyszeri helyett? Végleges szőrtelenítés esetén a csomag egy sor kezelést foglal magában, és lehetővé teszi az összes szőr eltávolítását a test különböző részeiről . Sima hatást biztosít, anélkül, hogy bármilyen más szőrtelenítési módszert kellene használni.

Végleges szőrtelenítés A SOFT csomag azon nők számára készült, akiknek alap szőrtelenítésre van szükségük. Legfeljebb 6 szőrtelenítési kezeléssorozatot foglal magában, három testrészen - hónalj, bikini és a has alsó vonala .A mai nap végéig felezze meg árainkat 50%-os kuponnal! Azonnal küldjük telefonjára a 3 hónapig felhasználható kuponját:

Kérje ma az árfelező 50%-os kupont! Azonnal küldjük telefonjára 3 hónapig felhasználható kuponját:

Kedves !

Köszönjük jelentkezését, kollégánk hamarosan hívja Önt! Kérem tekintse meg a lézeres szőrtelenítéssel kapcsolatos gyakori kérdésekre adott válaszainkat.

Hamarosan hívjuk és várjuk szeretettel,

Skinspirit.hu csapata

fotó nő elülső és hátsó sarkantyúi és bikini egyéves kezelés
×WhatsApp