> Női teljes test végleges szőrtelenítés - 50%-os kedvezmény!

Női PREMIUM bérlet

A lábszár, a hónalj vagy a bikini területe nem az egyetlen testrész, amelyen a szőr nőhet. A szőr hagyományos módon történő eltávolítása sok időt vesz igénybe, és a hatás gyakran csak átmeneti - ezért érdemes kihasználni a prémium csomag végleges szőrtelenítés lehetőségeit. Ez egy egyszerű módja a selymes, sima bőr elérésének!

660000 Ft - 6 kezelés

Felezze meg árainkat és kérje 50%-os kuponját a mai nap végéig!

Végleges szőrtelenítés - csomagok a legjobb áron

Szolgáltatás, például lézeres szőrtelenítés esetén a legjobb megoldás a csomagban való foglalás. Ajánlott azoknak a nőknek, akik meg akarnak szabadulni a szőrtől a test különböző részein - a korlátlan csomag egy kezelési sorozatot foglal magában - , ami lehetővé teszi a borotvapengék vagy szőrtelenítő krémek rendszeres használatának végleges elhagyását.

Végleges szőrtelenítés esetén a csomagok a leghatékonyabbak, mivel azok költsége alacsonyabb, mint az egyénileg vásárolt kezeléseké. Sőt, a végleges szőrtelenítési módszer közvetlen megtakarítást eredményez, hiszen nincs többet szüksége szőrtelenítésre. Szőrtelenítés esetén a végleges szőrtelenítési programcsomag kétségtelenül a lehető legjobb választás, hosszú távú befektetés.A mai nap végéig felezze meg árainkat 50%-os kuponnal! Azonnal küldjük telefonjára a 3 hónapig felhasználható kuponját:

Kérje ma az árfelező 50%-os kupont! Azonnal küldjük telefonjára 3 hónapig felhasználható kuponját:

Kedves !

Köszönjük jelentkezését, kollégánk hamarosan hívja Önt! Kérem tekintse meg a lézeres szőrtelenítéssel kapcsolatos gyakori kérdésekre adott válaszainkat.

Hamarosan hívjuk és várjuk szeretettel,

Skinspirit.hu csapata

fotó nő egész testét elöl és hátul
×WhatsApp